فراخوان جایزه البرز ۱۴۰۱ (بخش نخبگان)

۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۳ کد : ۶۳۰ اطلاعیه‌ها
فراخوان جایزه البرز ۱۴۰۱ (بخش نخبگان)

بنیاد فرهنگی البرز در تقارن با شصتمین سال تاسیس خود، فراخوان جایزه البرز ۱۴۰۱ را در بخش نخبگان با هـدف تقدیر از دانشمندان، مخترعان، دانشجویان و طلاب برتر سراسر کشور منتشر کرد.

در راستای تحقق امینانه نیت واقف، مقرر است در سال آتی و به مناسبت تقارن با شصتمین سال تأسیس بنیاد فرهنگی البرز، آئین «جایزه البرز ۱۴۰۱» (بخش نخبگان) با هدف تکریم اهالی علم و تجلیل از ۶۰ نفر از دانشمندان، نوآوران، دانشگاهیان و حوزویان برتر سراسر کشور، طی مراسمی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ برگزار ‌گردد.

در این دوره، دانشمندان، مخترعان، طلاب علوم دینی و دانشجویان تمامی رشته ها شامل علوم پزشکی، فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و هنر از سراسر کشور می‌توانند با مراجعه به سایت جایزه البرز نخبگان به نشانی  www.albor-zprize.ir (سامانه نخبگان) نسبت به دریافت و مطالعه دستورالعمل جایزه البرز ۱۴۰۱ در هر یک از گروه های علمی مبادرت ورزند و در صورت واجد شرایط بودن، از تاریخ اول بهمن ماه سال جاری در سامانه جایزه البرز ثبت نام نمایند.

لازم به ذکر است مهلت ثبت نام و ارسال مدارک حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ تعیین شده است.